Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op filmmuziek.startpagina.nl

Liedjes uit film Kikkerdril

  • Miranda75

    Voor m'n dochtertje Lisa van 4 jaar ben ik op zoek naar de liedjes uit de film Kikkerdril. Ik google me rot maar ik kan echt niets vinden. Normaal komt er ook wel een muziekcd uit van een film o.i.d. En dit zijn juist zulke superleuke liedjes voor de allerjongsten onder ons. Iemand enig idee waar ik moet zoeken of terecht kan voor de liedjes uit deze superleuke film??

  • Thomas

    Ik ben ook op zoek naar de liedjes, heb je al wat terug gehoord op je vraag of heb je het misschien al gevonden ?

  • mvdkous

    Nee niets gehoord en nog steeds niets gevonden. En het zijn echt zulke superleuke liedjes!!

  • Karel Kikkerdril

    Hoi Miranda,

    Ik zal eens kijken of ik wat liedjes op mijn kikker site http://www.dundle.nl/site/kikkerdril/ kan plaatsen, de site is sowieso leuk en leerzaam om te bezoeken, ook voor de kleine. Kijke er eens rond en vertel me wat je ervan vind, ik zal eens kijken voor leuke liedjes.

    Succes en groetjes,

    Karel

  • Karel kikkerdril

    De site kan je in de adresbalk plakken als hij niet werkt. www.dundle.nl/site/kikkerdril/

  • patje

    Het Kikkerdril doe-boek was tijdens de bioscooprelease van Kikkerdril oa te koop in de AH. Vanaf juni is Kikkerdril te koop op dvd en misschien ook als een speciaal vakantiepakket. Hierin zit dan ook het Kikkerdril doe-boek. Maar, dit is nog niet helemaal zeker. De dvd wordt iig verkocht bij Mediamarkt, Hema (+ liedjes cd) en alle andere grote retailers.

    Knetter is iig online ook bij Bol.com te bestellen http://www.bol.com/nl/p/dvd/knetter/1002004000124949/index.html en ook als Quality Film Collection http://www.bol.com/nl/p/dvd/knetter/1002004004697926/index.html

  • mvdkous

    Bedoel je dat de dvd van Kikkerdril straks bij de Hema verkocht gaat worden met liedjescd erbij dat zou superrrr zijn maar hoe weet je dat waar kan ik dat zien enzo. Het gaat me vooral om de liedjes dus het doe boek hoef ik niet te hebben had ik idd al wel ontdekt ja.

  • juf

    http://www.kickasstorrents.com/kikkerdril-liedjes-t3038428.html

    op de volgende site te downloaden met een torrentprogramma.

    veel succes

  • Raimond

    http://www.youtube.com/watch?v=GvsilChUNFI